Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 juni 2015, 14:29

Gewonde bij brand in bungalow Ermelo

Laatst bijgewerkt: zondag 14:16 uur

ERMELO – In de nacht van zondag op maandag 29 juni heeft er een brand gewoed in een bungalow aan de Harderwijkerweg in Ermelo. Een 37-jarige man liep brandwonden op en is opgenomen in het ziekenhuis. Mogelijk is sprake geweest van brandstichting, dus de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand.

 

De brand werd even na 02.30 uur gemeld bij de hulpdiensten, die direct ter plaatse gingen. De gewonde man werd buiten de woning aangetroffen en is direct opgevangen door ambulancemedewerkers. Een andere man, die ook al buiten de woning was, bleek de bewoner van de bungalow. Hij bleef ongedeerd. De 37-jarige man zou tijdelijk bij hem verblijven.

 

De brandweer heeft de brand geblust en metingen verricht omdat er mogelijk gas vrijgekomen was. Na ongeveer een uur konden de buren aan één kant hun woning weer in. De bewoners van twee naastgelegen bungalows aan de andere kant van de woning zijn elders opgevangen omdat hun bungalows rookschade opliepen.

 

Tips?

Weet u mogelijk meer of heeft u iets gezien wat met deze brand te maken kan hebben gehad? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.