Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 juni 2015, 16:05

Alerte getuige maakt foto van autokraker

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:16 uur

HARDERWIJK – Een alerte getuige heeft woensdag 24 juni een autokraker helpen opsporen omdat de man een foto maakte van de dader, vlak nadat deze in een auto had ingebroken.

 

De getuige hoorde rond 11.30 uur glasgerinkel en zag dat een man een voorwerp uit een auto geparkeerd aan de Graaf Ottolaan in Harderwijk pakte, en vervolgens wegfietste. De getuige maakte een foto van de man en liep het pand in waar de auto voor stond, op zoek naar de eigenaar van de auto. Deze waarschuwde de politie, die een onderzoek instelde.

 

De politie keek op basis van de foto in de omgeving uit naar de verdachte, en trof de verdachte, een 33-jarige Harderwijker, om 12.10 uur aan op de Hoofdweg. Hier is de man aangehouden. In de fietstas van de man trof de politie de uit de auto gestolen damestas aan. Hierop bekende de man de autokraak gepleegd te hebben. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.