Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 juni 2015, 15:42

Vrouw met mes bedreigd door twee jongens

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:16 uur

HARDERWIJK – Een vrouw is woensdagmiddag bedreigd door twee jongemannen op het Beugdpad in Harderwijk.

 

De politie is op zoek naar twee blanke jongens, geschatte leeftijd is 15 tot 17 jaar. Beiden ongeveer 1.70 m lang, één jongen met blond haar en de andere met zwart haar. Eén van de jongens droeg een blauwe jas, licht grijze broek en goudkleurige schoenen. Beiden zijn weggelopen richting de C1000. 

 

De politie was snel terplaatse heeft met meerdere eenheden waaronder bikers gezocht, helaas hebben ze niks aangetroffen. De mevrouw was dusdanig geschrokken dat er uit zekerheid een ambulance terplaatse is gekomen. De vrouw is nagekeken en hoefde niet met de ambulance mee.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.