Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 juni 2015, 16:00

Ermelose ook verdacht van in brand gestoken auto

Laatst bijgewerkt: zondag 14:16 uur

ERMELO – In het onderzoek naar de brandstichting bij een auto aan de Berkenlaan in Ermelo heeft de politie zondag een tweede verdachte aangehouden. Een 43-jarige vrouw uit Ermelo is zondagmiddag bij haar woning aangehouden door de politie.

 

Donderdag meldde een 52-jarige man uit Ermelo zichzelf al bij de politie, nadat Bureau GLD aandacht besteedde aan deze zaak. Beide verdachten worden verdacht van betrokkenheid bij de brandstichting. De politie onderzoekt nog op welke manier precies de man en de vrouw betrokken waren bij de brand.

 

De vrouw is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De 52-jarige man is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die zijn hechtenis met 14 dagen verlengd heeft.

 

Autobrand

De brand woedde in de nacht van donderdag op vrijdag 5 juni aan de Berkenlaan in Ermelo. De auto die in brand stond, stond geparkeerd op een oprit. De auto stond heel dicht bij de voordeur, waardoor de bewoners hun woning aan de voorzijde niet konden verlaten. Zij zijn op advies van de politie achterin hun tuin gaan staan, terwijl de brandweer het vuur bluste. Naast de uitgebrande auto liepen ook een vlakbij geparkeerde auto en snorfiets schade op. De woning liep aan de zijkant en bij de voordeur schade op.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.