Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 juni 2015, 13:41

Vrouw van telefoon beroofd als zij weigert geld te geven

Laatst bijgewerkt: zondag 14:15 uur

HARDERWIJK – Zondagmiddag 31 mei is een oudere vrouw in haar deuropening beroofd van haar mobiele telefoon. De politie doet onderzoek en is op zoek naar tips.

 

Het voorval vond tussen 17.00 en 17.15 plaats, aan de Nassaulaan in Harderwijk. Een onbekende man belde aan en vroeg de vrouw, met een vaag verhaal, om geld. Ook zette hij direct zijn voet tussen de deur. Toen de vrouw weigerde geld te geven, pakte hij de telefoon van de vrouw – die bij de deur voor het grijpen lag – en ging hij er met de telefoon vandoor.

 

De politie heeft het voorval in onderzoek en heeft ook nog gezocht naar de verdachte, maar hem helaas niet aangetroffen. Ook is een burgernetactie over de diefstal verspreid.

 

Signalement

De verdachte is een man van ongeveer 30 jaar oud, met een getinte huid en kort, zwart achterover gekamd haar. Hij is naar schatting ongeveer 1,75m lang. Hij droeg zondag een lichtgrijs joggingpak.

 

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.