Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) za 09 mei 2015, 13:37

Gewonden bij eenzijdig ongeval Vierhouten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:15 uur

VIERHOUTEN – Op de Plaggeweg heeft vrijdagmiddag 8 mei een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarna twee personen naar het ziekenhuis zijn overgebracht.

 

Een 63-jarige automobilist uit Lelystad kreeg een hoestbui tijdens het rijden, waardoor hij in een bocht de macht over het stuur verloor en meerdere bomen raakte met zijn auto. De man en zijn 61-jarige bijrijdster uit Lelystad konden zelf de auto verlaten. Omdat de man mogelijk buiten bewustzijn is geweest en de vrouw pijnklachten op de borst had, zijn zij wel ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

112 Vierhouten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vierhouten lees je in onze categorie 112 Nieuws Vierhouten. Alle 112 alarmeringen uit Vierhouten kan je live volgen via 112 meldingen Vierhouten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.