Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2015, 17:07

Lange file door aanrijding tussen twee vrachtwagens op de A28

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:15 uur

HARDERWIJK – Een kop-staart aanrijding tussen twee vrachtwagens op de A28 bij Harderwijk heeft vrijdagmiddag voor een lange file gezorgd.

Toen de brandweer ter plaatse was bleek het ongeval mee te vallen, er was wel flink wat schade aan de vrachtwagens. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeval. Door het ongeval was de rechter rijbaan tijdelijk afgesloten. Tussen Harderwijk en Nijkerk stond op het hoogtepunt 17 kilometer file.

 

Al de hele dag is het op verschillende plaatsen druk door recreatie- en vakantieverkeer. Duitse en Belgische toeristen hebben een lang weekend en velen vieren dat in ons land. Voor veel Nederlanders begint vandaag de meivakantie, zij trekken er op uit naar het buitenland.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.