Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 april 2015, 10:48

Hennepkwekerij ontmanteld Musicaldreef

Laatst bijgewerkt: zondag 14:14 uur

HARDERWIJK – De politie heeft zondagavond 12 april een kleine hennepkwekerij ontmanteld aan de Musicaldreef in Harderwijk. Naar aanleiding van een tip over een aanhoudende wietlucht nam een agent poolshoogte. De agent zag hoe iemand zakken in een busje laadde.

 

Het busje werd even later staande gehouden. Daarin bleken inderdaad zakken met henneptoppen te liggen. Ook lag er munitie in de auto. De bestuurder, een 47-jarige Harderwijker, werd aangehouden.

 

Raar luchtje?

De politie krijgt regelmatig tips van bijvoorbeeld buurtbewoners over hennepkwekerijen. Dit tips zijn erg belangrijk voor de opsporing van illegale hennepteelt. Een aanhoudende wietgeur of bijvoorbeeld voortdurend condens op de ramen van een huis kunnen aanwijzingen zijn dat er een kwekerij bij u in de buurt zit. Belt u in zo’n geval met de politie via 0900-8844.

 

In een huis aan de Musicaldreef werden twee kweektenten aangetroffen met daarin 36 hennepplanten. Ook de bewoner van het huis is aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de twee verdachten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.