Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 maart 2015, 15:21

Politie vraagt tips over masturberende mannen in Nunspeet

Laatst bijgewerkt: zondag 14:14 uur

NUNSPEET – De politie onderzoekt drie meldingen over mannen die op woensdag 25 maart in Nunspeet schennis pleegden ten opzichte van vrouwen. Tips zijn welkom op 0900-8844.

 

De eerste melding kwam rond 09.20 uur toen een vrouw in de buurt van de Van Petersom Ramringweg geconfronteerd was met een man in een bestelbus die zich onzedelijk gedroeg. Een onderzoek door de politie leverde nog niets op.

 

Dezelfde avond kreeg de politie kort achter elkaar twee meldingen over een masturberende man. De eerste keer gebeurde dit omstreeks 20.50 uur ter hoogte van een supermarkt aan de Haverkamp. De volgende melding kwam tien minuten later vanaf het Stationsplein. De onderzoeken leverden hier geen verdachte(n) op.

 

Alle vrouwen hebben een verschillend signalement opgegeven en het is mogelijk dat het om verschillende mannen gaat. Tips zijn welkom en mensen die met het gebeuren geconfronteerd zijn, wordt gevraagd om aangifte te doen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.