Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2015, 8:09

Alcoholcontrole op meerdere locaties in Ermelo

Laatst bijgewerkt: zondag 14:14 uur

ERMELO – Dinsdagavond 24 maart werd er op meerdere plaatsen in Ermelo controle op alcohol gehouden, de controle begon bij de Oude Nijkerkerweg bij de Westerkerk. Hierna verplaatste de agenten zich naar de Oude Telgterweg ter hoogte van de Tinq.

De laatste locatie was bij de rotonde op de Putterweg, op alle locaties was er een motorrijder aanwezig die auto’s, scooters en brommers meenam. Zelfs fietsers kwamen er niet onderuit ook zij werden meegenomen. Tijdens de controle zijn er zeker 150 auto’s, 3 fietsers en 2 scooterrijders gecontroleerd geen van allen hadden drank op.

De politie van Ermelo heeft een publieke controle gehouden op meerdere plekken in Ermelo. Onder andere op de Garderenseweg en de Putterweg werd er op de gordel en de snelheid gecontroleerd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.