Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 maart 2015, 14:23

Dronken Hongaar rijdt tegen boom in Nunspeet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

NUNSPEET – Van een 20-jarige man met de Hongaarse nationaliteit is zaterdagavond 21 maart het rijbewijs ingevorderd nadat bleek dat hij onder invloed van alcohol met zijn auto tegen een boom was gereden aan de Belvederelaan.

 

Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Belvederelaan. Ter plaatse bleek een bestuurder met zijn auto uit de bocht te zijn gevlogen en tegen een boom tot stilstand te zijn gekomen. De man kon zelf uit de auto komen en had geen letsel. Bij controle bleek hij te hebben gedronken. De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 615 ug/l. Hierop werd de man aangehouden.

112 Nunspeet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nunspeet lees je in onze categorie 112 Nieuws Nunspeet. Alle 112 alarmeringen uit Nunspeet kan je live volgen via 112 meldingen Nunspeet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.