Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 maart 2015, 3:09

Meerdere voertuigen in brand Rietgorsmeen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:14 uur

HARDERWIJK – Zaterdagnacht omstreeks 01:30 uur zijn de brandweerlieden van Harderwijk opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Rietgorsmeen.

 

Ter plaatse bleek het te gaan om twee voertuigen die volledig in de brand stonden. De brandweer heeft de brand geblust met 2 hoge druk stralen. Door snel en direct handelen van de brandweer is uitbreiding naar garage & woning weten te voorkomen. Vermoedelijk is één van de voertuigen in brand gestoken. Door de extreme hitte die bij de brand vrijkwam is hierdoor een tweede voertuig en een brommer in brand gevlogen. De eigenaar van de betreffende voertuig heeft direct aangifte gedaan bij de politie. De politie onderzoekt de brand.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.