Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 maart 2015, 12:11

Kijkje in het Mobile Media Lab van politie Ermelo

Laatst bijgewerkt: zondag 14:13 uur

ERMELO – Dinsdagmorgen 3 maart staat het Mobile Media Lab tot ongeveer 13.00 uur op de Markt in Ermelo.

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoek naar uw mening en uw ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website van de politie, de politie app, folders of social media en hoe u het gebruikt.

Mensen op de markt word gevraagd of ze ook een vragenlijst in het lab willen invullen, zo krijgt de politie meer inzicht in en hoe mensen handelen. Ook vragen ze aandacht voor burgernet en of mensen zich willen aanmelden.

Daarna gaan ze naar Groevenbeek te Ermelo aan de Paul Krugerweg daar mogen leerlingen van de school in groepjes in het lab een vragenlijst beantwoorden, zo hoopt de politie meer informatie te krijgen hoe mensen sociaal media gebruiken en hoe ze in contact komen met de politie en wat ze doen of hoe ze handelen bij een verdachte situatie.

In de avond staan ze op de Chevallierlaan van ongeveer 17.00 tot 20.00 uur ook daar kunt u terecht voor vragen en de vragenlijst en natuurlijk een gesprek met een agent of een bakje koffie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.