Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 februari 2015, 16:48

Politie zoekt getuigen beroving pizzakoerier

Laatst bijgewerkt: zondag 14:13 uur

HARDERWIJK – De politie is op zoek naar getuigen van de beroving van een pizzakoerier op de Newtonweg. De beroving vond plaats op vrijdag 20 februari omstreeks 19.00 uur.

 

Gelijk na de beroving startte de politie een Burgernetactie. Dit leverde helaas geen resultaat op.

 

De pizzakoerier verklaarde dat hij ter hoogte van het tunneltje onder de N302 werd tegengehouden door twee jongens. Vervolgens moest hij onder bedreiging zijn wisselgeld afgegeven. De verdachten gingen er daarna lopend vandoor in de richting van het Shell tankstation.

 

Signalement

De twee verdachten zijn jongens van ongeveer 18 jaar. Ze zijn beiden ongeveer 1.80m en droegen zwarte kleding. Een van de jongens droeg een capuchon

 

Heeft u iets gezien?

Weet u wie de jongens zijn? Heeft u de beroving zien gebeuren? Of heeft u iets verdachts gezien rond de plek van de beroving? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000. Ook voor andere informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek kunt u contact opnemen met de politie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.