Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 februari 2015, 15:30

Politie zoekt inbreker met zeemansmuts in Ermelo

Laatst bijgewerkt: zondag 14:13 uur

ERMELO – Maandagmiddag is er ingebroken bij een woning aan de Burgemeester Vitringalaan in Ermelo

De politie is op zoek naar de daders en heeft een opsporingsbericht verspreid via Burgernet. Vermoedelijk gaat het om 3 inbrekers, zegt de politie, een van hen droeg een zeemansmuts en een donkere gewatteerde jas. Hij was zo´n 20/30 jaar oud.

Het is niet duidelijk of er iets is buitgemaakt bij de inbraak in Ermelo. Ondanks de vele reacties zijn de inbrekers nog niet aangetroffen.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlA12 Beveiligingstechniek en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.