Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 februari 2015, 20:50

Zes gewonden bij ernstig verkeersongeval in Elspeet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

ELSPEET – Bij een ernstig verkeersongeval in Elspeet zijn zaterdagavond 6 gewonden gevallen. Eén slachtoffer is er ernstig aan toe. Bij het ongeluk waren drie auto’s betrokken.

 

Het ongeval gebeurde om 19:20 uur op de Uddelerweg. Volgens de politie wilde een auto linksaf slaan en werd van achteren geraakt door een andere auto. Deze wagen schoot daarna de Uddelerweg op en botste op een derde auto.

 

Naast de brandweer en 6 ambulances kwam ook een traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse. De gewonden zijn per ambulance naar ziekenhuizen in Harderwijk, Apeldoorn en Zwolle gebracht.

112 Elspeet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Elspeet lees je in onze categorie 112 Nieuws Elspeet. Alle 112 alarmeringen uit Elspeet kan je live volgen via 112 meldingen Elspeet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.