Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 februari 2015, 17:51

Brand na kleine explosie door gaslek op chaletpark

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

HARDERWIJK (AS Media) – De Harderwijkse brandweer kreeg een melding van een woningbrand op chaletpark “Het Verscholen Dorp”. 

Eenmaal ter plaatse bleek dat een lekke gasslang een kleine explosie had veroorzaakt waarna er brand is ontstaan. Het chalet liep hierbij grote schade op. In de woning waren op het moment van de brand nog twee honden aanwezig. 

Deze zijn opgevangen door de bewoonster. De brandweer heeft de woning gecontroleerd op eventuele andere brandhaarden en moest daarvoor enkele wanden en planfonddelen verwijderen. Niemand raakte gewond.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.