Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 februari 2015, 17:29

Pool ligt bewusteloos naast beschadigde fiets Doornspijk

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

DOORNSPIJK – De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk weten wat er gebeurd is met een fietser die bewusteloos werd aangetroffen naast zijn fiets op de Klaterweg in Doornspijk op donderdag 19 februari, rond 12.50 uur.

 

De 18-jarige Poolse fietser werd bewusteloos aangetroffen naast zijn beschadigde fiets. Hij was in eerste instantie buiten kennis, maar kwam later in de ambulance weer bij. De jongeman is met behulp van een tolk gehoord, maar weet niet wat hem overkomen is. Mede gezien de vrij forse schade aan de fiets kwam de verkeersongevallendienst van de politie ter plaatse om onderzoek te doen. Ook na dit onderzoek is niet duidelijk wat er gebeurd is. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer gezien hebben.

 

De fietser is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht.

 

Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844.

112 Doornspijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Doornspijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Doornspijk. Alle 112 alarmeringen uit Doornspijk kan je live volgen via 112 meldingen Doornspijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.