Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 februari 2015, 8:51

Ermeloër verdacht van brandstichtingen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

ERMELO – De politie heeft in een onderzoek naar meerdere brandstichtingen in- en om een appartementencomplex aan de Leeuwerikstraat op vrijdag 13 februari een 29-jarige man uit Ermelo aangehouden. Hij is voorgeleid voor de rechter-commissaris en zit in voorlopige hechtenis.

 

Vanaf november 2014 waren er meerdere brandjes in en om het appartementencomplex. Deze branden zijn telkens tijdig geblust of gedoofd. De politie stelde in alle gevallen een buurtonderzoek in en heeft diverse verklaringen opgenomen.

 

Op vrijdag 13 februari hield de politie een verdachte aan. Over enkele brandstichtingen heeft hij een verklaring afgelegd. De aangehouden verdachte is op maandag 16 februari voorgeleid voor de rechter-commissaris en zit in voorlopige hechtenis.

 

Heeft u iets gezien of gehoord?

De recherche zoekt nog contact met getuigen die meer kunnen zeggen over de verschillende branden die gewoed hebben. Heeft u in de periode tussen 15 november 2014 en 8 februari 2015 in de buurt van het appartementencomplex aan de Leeuwerikstraat te Ermelo of elders iets gezien of gehoord dat relevant kan zijn voor dit onderzoek naar de branden? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Ermelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ermelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Ermelo. Alle 112 alarmeringen uit Ermelo kan je live volgen via 112 meldingen Ermelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.