Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 februari 2015, 17:37

Harderwijker betrapt op fietsendiefstal

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 16 februari rond 02.45 uur een 45-jarige man uit Harderwijk betrapt op fietsdiefstal.

 

De man fietste, op een damesfiets, over het fietsbruggetje Westeinde, met een tweede damesfiets aan de hand. De politie hield de man ter controle staande. Op de fiets waar de man op reed zat geen slot, het slot van de andere fiets was doorgeknipt. Ook bleek de man een betonschaar bij zich te hebben. De man is hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

 

De man bekende op het politiebureau dat hij de fiets die hij aan de hand had eerder die nacht gestolen had, en de fiets waar hij op reed een paar maanden geleden.

De politie neemt proces-verbaal tegen hem op. De fietsen gaan terug naar hun rechtmatige eigenaar en de betonschaar is in beslag genomen.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.