Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 februari 2015, 8:30

Bestelbus rijdt in op langzaam rijdend verkeer A28 Ermelo

Laatst bijgewerkt: zondag 14:13 uur

ERMELO – Maandagochtend 16 februari zijn vlak voor 07.00 uur drie auto’s betrokken geweest bij een aanrijding op de A28 ter hoogte van Ermelo.

 

Een 41-jarige man uit Harderwijk raakte gewond en is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis. De politie zoekt contact met getuigen van het ongeval.

 

Het ongeval werd om 06.55 uur gemeld bij de politie en vond plaats op de A28 richting Amersfoort. De man uit Harderwijk merkte mogelijk te laat op dat het verkeer voor hem afremde, en botste achterop de auto die voor hem reed. Ook de bestuurder die achter de man uit Harderwijk reed kon niet op tijd remmen, en botste met zijn busje achterop de auto van de Harderwijker.

 

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en ambulancemedewerkers hebben zich over de man uit Harderwijk ontfermd. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

De verkeersongevallendienst van de politie kwam ook ter plaatse en heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht. Uit dit onderzoek blijkt dat er mogelijk meer voertuigen bij het ongeval betrokken geweest zijn. Om deze reden wil de politie graag in contact komen met iedereen die getuige

geweest is van het ongeval.

 

Heeft u het ongeval gezien en de politie nog niet gesproken? Neem aub contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.