Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 februari 2015, 22:33

Snelheidscontrole na klachten van aanwonenden

Laatst bijgewerkt: zondag 14:13 uur

PUTTEN – Naar aanleiding van klachten van aanwonenden heeft de politie op woensdagmorgen 11 februari 2015 van 07.20 uur tot 08.00 uur een snelheidscontrole met behulp van de lasergun uitgevoerd op de Stationsstraat in Putten

 

Op deze weg geldt een maximumsnelheid van 50 km/h. Zeven bestuurders reden te snel en werden bekeurd. Bij zes van hen betrof dat een snelheidsoverschrijding van (na correctie) minder dan 10 km/h. De zevende overtreder bleek na correctie 25 km/h te snel te rijden. Tevens haalde deze bestuurder een andere auto in en negeerde daarmee het inhaalverbod dat op de Stationsstraat geldt. Ook hiervoor werd deze bestuurder bekeurd. 

 

Naast deze snelheidscontrole heeft de politie ook gericht verkeerstoezicht gehouden in en rond Putten met een onopvallende surveillanceauto. Daarbij werd onder andere geverbaliseerd voor niet handsfree bellen in de auto en werd een bestuurder bekeurd die ongeveer 2,5 kilometer lang met een snelheid van ongeveer 110 km/h op de A28 reed en ondertussen een document op het stuur had liggen en dit aan het lezen was. Tijdens het rijden en lezen reed de bestuurder twee keer gedeeltelijk de vluchtstrook op. Deze bestuurder werd geverbaliseerd voor het gevaar of hinder op de weg veroorzaken. De Officier van Justitie bepaalt voor dit feit de hoogte van het boetebedrag.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.