Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 februari 2015, 11:15

Auto weer terecht na inbraak dankzij voorbijganger

Laatst bijgewerkt: zondag 14:13 uur

ERMELO – De politie stelt een onderzoek in naar de verdachten van een inbraak bij een woning aan de Margrietlaan. Hier werd een auto gestolen, maar die is kort daarna door een voorbijganger aangetroffen in de bosjes op de Prins Clauslaan. Tips zijn welkom via 0900-8844.

 

De bewoners werden omstreeks 03.40 uur wakker omdat men een ruit bij de voordeur vernielde. Niet veel later reed de auto van de bewoner van de oprit weg. Duidelijk was, dat men via handreiking bij het sleutelrekje had kunnen komen.

 

Politieonderzoek

De politie werd gewaarschuwd en meerdere agenten stelden een onderzoek in. Kort na 04.00 uur meldde een voorbijganger dat hij een auto met draaiende motor in de bosjes van de Prins Clauslaan had aangetroffen. Het ging hier om de gestolen auto en deze is voor onderzoek veilig gesteld.

 

Ook op die plek werd ondermeer met een speurhond een onderzoek ingesteld, maar dit heeft nog niet tot de aanhouding van verdachten geleid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.