Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 februari 2015, 12:58

Nunspeter slipt en botst op naderende auto in Veenendaal

Laatst bijgewerkt: zondag 14:13 uur

VEENENDAAL – Op zaterdagavond 7 februari vond op de Rondweg-Oost een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Eén van de inzittenden raakte gewond.

 

Een bestuurder, een 31-jarige inwoonder van Nunspeet, reed rond 21.20 uur over de Rondweg-Oost komende uit de richting Rhenen. Bij de rotonde op de Wageningselaan reed hij terug in de richting van Rhenen. Op moment dat hij weg reed vanaf de rotonde voelde hij dat de auto aan de achterzijde uitbrak. Mogelijk dat dit kwam door een bevroren wegdek. De bestuurder trachtte nog te corrigeren maar verloor de macht over het stuur. De auto vloog over de middenberm en kwam op de andere weghelft terecht. Daar naderde op dat moment een auto uit de richting van Rhenen. Er volgde een aanrijding en de bestuurder van de tegemoetkomende auto, een 29-jarige inwoner van Lienden raakte gewond aan zijn nek. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.