Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 februari 2015, 14:32

Fietsster (64) ernstig gewond na botsing met auto

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:13 uur

HARDERWIJK – Maandagochtend 2 februari is op de Harderwijkerweg in Harderwijk een 64-jarige vrouw uit Ermelo ernstig gewond geraakt toen zij aangereden werd door een automobiliste. De vrouw uit Ermelo is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het ongeluk vond vlak voor 09.00 uur plaats, op het kruispunt met de Fokko Kortlanglaan. Volgens getuigen stak de fietsster de Harderwijkerweg over, bij de oversteekplaats met stoplichten. Een 30-jarige automobiliste uit Harderwijk die over de Harderwijkerweg reed, komend uit de richting Ermelo, heeft de vrouw tijdens het oversteken aangereden. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft het ongeval in onderzoek. Onderdeel van dat onderzoek is of de automobiliste door rood gereden is.

 

Politie zoekt contact met man

Mede omdat de fiets en auto al voor de komst van de politie verplaatst waren, is de politie nog op zoek naar meer getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Specifiek zoekt de politie contact met een man, die dag gekleed in een net pak, die ter plekke contact heeft gehad met zowel de fietsster als de automobiliste. Ook zou hij volgens getuigen mogelijk meer kunnen vertellen over de plek waar de auto van de vrouw tot stilstand was gekomen na het ongeval.

 

Ook mensen die vanuit de andere richting over de Harderwijkerweg reden en mogelijk voor het stoplicht ter hoogte van de Fokko Kortlanglaan hebben stil gestaan toen het ongeluk gebeurde, wil de politie graag spreken.

 

Bent u de man in pak die op de plek van het ongeval geweest is of weet u wie dit kan zijn? Neem dan contact op met de politie in Harderwijk via 0900-8844. Of bent u getuige geweest van het ongeval en heeft u de politie nog niet gesproken? Neem ook dan contact op met de politie.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.