Logo 112Harderwijk

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 december 2014, 14:28

Politie onderzoekt autobrand in Elspeet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:12 uur

ELSPEET – Aan de Veenweg in Elspeet heeft in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 december een auto in brand gestaan.

 

Rond 04.00 uur ‘s nachts kwam bij de politie een melding binnen over een brandende auto. De brandweer heeft de auto geblust, waarna hij door de politie in beslag is genomen voor onderzoek.

 

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie houdt rekening met brandstichting en houdt vrijdag een buurtonderzoek. Woont u in de buurt van de Veenweg in Elspeet en heeft u in de nacht van donderdag op vrijdag iets gezien of gehoord? Meld dit dan via 0900-8844.

 

 

112 Elspeet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Elspeet lees je in onze categorie 112 Nieuws Elspeet. Alle 112 alarmeringen uit Elspeet kan je live volgen via 112 meldingen Elspeet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.