Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:27:11 Bon-06 (middel Br) Br Industrie (fabricage/opslaggeb.) Oude Nijkerkerweg Putten... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Noord en Oost-Gelderland (OVD Veluwe...
donderdag 04 juni 2020

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 03|06

PUTTEN - Woensdagavond 3 juni rond 22.20 uur is brand ontstaan in een schuur aan de Oude Nijkerkerweg in Putten.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer heeft opgeschaald naar het sein 'middel brand', hierdoor komen extra wagens ter plaatse om te assisteren. De weg is vanwege de brand afgesloten.

 

In een schuur hebben een aantal elektrische vervoersmiddelen in brand gestaan waarbij veel rook- en brandschade is ontstaan. Salvage komt ter plaatse voor de schade afhandeling.

GISTEREN 03|06

HARDERWIJK - Op woensdag 3 juni rond 20:30 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een steekincident bij het AZC op de Graaf Ottolaan in Harderwijk. Meerdere politiewagens en twee ambulance waren aanwezig. Een man heeft een vrouw neergestoken. Een ruzie in de relationele sfeer zou de aanleiding zijn geweest. Het zou volgens de woordvoerder van het COA gaan om een gezin met vijf kinderen dat woonachtig is in AZC. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

De man is na de steekpartij aangehouden door de politie en overgebracht naar het politiebureau.

...
1/1

GISTEREN 03|06

ERMELO - Donderdag 28 mei is er 205 kilo hennep aangetroffen in een loods in Ermelo. Drie mannen zijn aangehouden.

 

Na een melding van een alerte burger is de politie een onderzoek gestart. Bij de doorzoeking van de loods werd 205 kilo hennep aangetroffen, dit heeft een straatwaarde van 1,9 miljoen euro. Twee 45-jarige mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats, en een 39-jarige man uit Groningen zijn hierbij aangehouden.

 

MMA-meldingen
Heeft u het vermoeden dat er een hennepkwekerij in een pand gehuisvest is? Deel deze informatie dan met de politie. Dat kan via het ...

MAANDAG 01|06

PUTTEN - Op de Voorthuizerstraat in Putten heeft maandag 1 juni rond 18:00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto is door een onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom gereden.

 

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto gehaald. De toestand van het slachtoffer is niet bekend. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is geland voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel.

 

Update

De bestuurster van 71 jaar uit de gemeente Aalten is na het ongeval naar het ziekenhuis vervoerd. De politie hd het vermoeden dat er mogelijk ...

1/1

ZONDAG 31|05

REGIO - In verschillende gebieden in Overijssel en Gelderland kwam er zaterdag fors minder water uit de kraan. Dat komt door extreme toename van het drinkwaterverbruik. Vitens roept daarom met klem op om in de provincies Overijssel en Gelderland de aankomende warme dagen zuinig en bewust om te gaan met drinkwater. Het dringende advies is geen zwembaden te vullen, niet te sproeien, kort te douchen en de auto niet te wassen.


Reden voor het hoge verbruik is een combinatie van het zonnige weer, lang aanhoudende droogte en het feit dat iedereen thuis is als gevolg van de coronacrisis. Tuinen ...

GISTEREN 03|06

NEDERLAND - Door heel Nederland zijn de afgelopen weken branden in zendmasten geweest. Na uitgebreid onderzoek van de Landelijke Recherche van de politie onder leiding van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie (OM) is noch (een vorm van een) relatie tussen de branden gebleken noch een georganiseerd crimineel verband tussen de verdachten.

 

Zendmasten in brand

De afgelopen weken heeft brand gewoed in 29 zendmasten door het hele land. De politie heeft vastgesteld dat de branden zijn aangestoken. De branden hebben geleid tot veel overlast en schade. Een enkele keer is ...

ZATERDAG 30|05

ERMELO - Vrijdag 29 mei heeft een 34-jarige jarige man uit de Gemeente Mill en Sint Hubert zichzelf op het politiebureau gemeld en is aangehouden en wordt verhoord. De man gaf aan betrokken te zijn bij de brandstichting, zijn rol wordt nu onderzocht.

 

In de nacht van woensdag 27 mei op donderdag 28 mei brak er brand uit in een eendenslachterij in Ermelo. De politie is direct een onderzoek gestart en al gauw bleek dat de brand is aangestoken. Het onderzoek is nog in volle gang.

 

Zie ook:

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
HARDERWIJK 24Webvertising