Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:16:01 Bon-06 Stank/hind. Lucht (aantref. Onbekende Stof) (binnen) Albert Heijn Filiaal... Prio Middel Eenheid | Brandweer Ermelo (Blusploeg 2)...
donderdag 01 oktober 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 30|09

HARSKAMP - Op de Harderwijkerweg N310 in Harskamp is woensdagmiddag rond 13:35 uur een ongeval gebeurd. Op de kruising met de Braeckweg ging het mis. Een auto met een aanhanger met hooi kwam uit de braeckweg en kwam in botsing met een vrachtwagen die op de harderwijkerweg reed. De chauffeur van vrachtwagen heeft nog geprobeerd uit te wijken, maar raakte de auto toch waarbij deze om zijn as tolde en in de sloot terecht kwam. Toevallig passerende militairen hebben eerste hulp verleend.

 

Bij het ongeval raakte 2 personen gewond, waarvan 1 persoon na bevrijd te zijn door de brandweer ...

GISTEREN 30|09

NIJKERK - Woensdagmiddag 30 september rond 12.05 uur was brand ontstaan in het motorcompartiment van een bestelbus aan de Berencamperweg - N301 in Nijkerk.

 

Toen de brandweerlieden arriveerden, was de brand al uit. Een controle werd uitgevoerd en blussen was niet meer nodig. Hoe de brand was ontstaan, is niet duidelijk.

DINSDAG 29|09

APELDOORN - De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag om 16.34 uur gealarmeerd voor een ongeval in Apeldoorn. Op de toerit van de Zutphensestraat naar de A50 richting Deventer is een motorrijder door een onbekende oorzaak onderuit gegaan. De man wordt op dit moment behandeld door het ambulancepersoneel die met spoed ter plaatse kwam.

 

Door het ongeval is één rijstrook afgesloten en wordt het verkeer over de vluchtstrook geleid.

DINSDAG 29|09

EDE - Dinsdagmiddag 29 september rond 15.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising Schaapsweg met de Waterloweg in Ede.

 

Een fietsster knalde hard tegen auto en raakt gewond. Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. Door de aanrijding is de voorruit van de auto behoorlijk beschadigd geraakt.

DINSDAG 29|09

EDE - Dinsdagmiddag 29 september rond 15.10 uur wiste twee mannen met geprepareerde rugzakken vijf paar schoenen te stelen bij Bristol aan de Brouwerstraat in Ede.

 

De eigenaar van de zaak bemerkte het net te laat maar nam alsnog direct actie met resultaat. De politie wist een van de twee daders aan te houden. De vijf paar schoen zijn terug aan de winkeleigenaar overhandig.

DINSDAG 29|09

KOOTWIJKERBROEK - Dinsdagmorgen 29 september rond 9.00 uur heeft een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden aan de Wesselseweg - N800 in Kootwijkerbroek.

 

Een auto is uit de bocht gevlogen, over de kop geslagen en in een sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder is na controle in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

1/1

MAANDAG 28|09

HARDERWIJK - De politie heeft maandagmiddag 28 september een schaap gered van de snelweg. Het beest liep rond op de A28 ter hoogte van Harderwijk.

 

Na enig overleg waar het schaap te laten kozen de agenten ervoor hem mee te nemen in het dienstvoertuig om hem naar een boer te brengen waar hij even kon bijkomen in een stalletje. De eigenaar was nog even niet te vinden.

GISTEREN 30|09

VOORTHUIZEN - De daders van het met purschuim beschadigde en verf bekladde nieuwe ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen zijn bekend bij de politie.


Het betref twee minderjarige jongens uit Voorthuizen. Zij hadden niet de intentie om deze schade te veroorzaken. De ouders van de beide jongens hebben zichzelf gemeld. In overleg met politie, beheerder en gemeente zijn met de ouders afspraken gemaakt over de vergoeding van de schade.


Vandalisme aan het nieuwe ontmoetingscentrum en sporthal vond vorige week maandag plaats. In Voorthuizen leidde dit tot grote verontwaardiging.
Zonnepanelen, ...

MAANDAG 28|09

BARNEVELD - In de nacht van zaterdag op zondag 27 september om omstreeks 00:30 uur heeft een laffe daad zich afgespeeld op de van Wijnbergenlaan in Barneveld. Een geparkeerde auto is in deze nacht doelwit geworden van het leksteken van 4 autobanden. De dader is vermoedelijk gevlucht via de Van Haersoltelaan.

 

De politie roept de dader op zich te melden. Er zijn camerabeelden van dit incident.

 

De politie is op zoek naar getuigen en meer camerabeelden. Tips over dit incident kunnen gemeld worden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Headlines