Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:12:33 Bon-11 Hv Weg Letsel N302 - Leuvenumseweg,1 Harderwijk 066591 067231 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Harderwijk (Blusploeg 1)...
woensdag 27 januari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 27|01

VEENENDAAL - Aan de Zandstraat in het centrum van Veenendaal werd eerder vanavond een wietplantage aangetroffen. Een speciaal bedrijf is bezig met de ruiming van de plantage.

 

De politie is een onderzoek gestart. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

VANDAAG 27|01

EDE - Woensdagavond 27 januari is het rustig op straat bij het winkelcentrum aan de Bellestein in Ede.

 

Via social media werd opgeroepen om rond 19.00 uur te demonstreren tegen de avondklok. Meerdere agenten en handhavers lopen op straat. Volgens de agenten hebben zich wat nieuwsgierige personen zich laten zien, maar niemand werd aangehouden.

VANDAAG 27|01

LOENEN - Woensdag is de brandweer voor de derde keer uitgerukt voor een benzinelucht in Loenen, deze keer naar de Kieveen. De geur was na twee eerdere inzetten nog niet verdwenen en daarom werd de brandweer voor de 3e keer gebeld.

 

De brandweer heeft de riolering nu voor de tweede keer goed doorgespoeld. Daarna is de brandweer nog enkele uren bezig geweest op het MOB complex. Dat is het oefencentrum van de brandweer. Om de brandweermannen van eten te voorzien kwam logistiek ter plaatse.

 

De eerste melding was gisteravond om 19:00 uur. Bewoners roken in meerdere woningen ...

VANDAAG 27|01

NIJKERK - Bij een schoorsteenbrand aan de Holkerweg in Nijkerk kwam woensdagavond veel rook vrij. De brandweer kwam met een hoogwerker en een tankautospuit ter plaatse en had het brandje snel onder controle.

 

Er kwamen veel buurtbewoners naar buiten om het werk van de brandweer te aanschouwen.

VANDAAG 27|01

HARDERWIJK - Woensdagmiddag 27 januari rond 12.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Leuvenumseweg - N302 ter hoogte van de Plaggenweg in Harderwijk.

 

Een bestuurder is in een ambulance gecontroleerd op zijn verwondingen. Bij het verkeersongeval zijn meerdere auto's betrokken. Er zou spraken zijn geweest van een beknelling, maar dit bleek niet het geval.

 

De weg is deels afgesloten en het verkeer werd om beurten langs de plaats van het ongeval geleid.

GISTEREN 26|01

AMERSFOORT - De politie probeert iedereen weg te drijven van de rotonde met de stier in Amersfoort. Dit om onrust te voorkomen.

 

Gisteravond was het dusdanig onrustig dat de ME de wijk in kwam. Er zijn toen 3 aanhoudingen gedaan. De politie is nu ook met veel wagens aanwezig.

GISTEREN 26|01

Nijkerk – Via diverse social media werd dinsdag opgeroepen te verzamelen op het Molenplein in Nijkerk en vandaaruit te gaan rellen in het centrum van Nijkerk. Later op de dag kwamen er berichten dat het niet donderdag maar dinsdag al het geval zou zijn. Al met al was het voor de politie genoeg aanleiding om veel en zichtbaar aanwezig te zijn in het centrum.

 

Vanaf 19.00 uur was het aanzienlijk drukker op straat dan normaal op een dinsdagavond. Vooral veel jeugd op fietsen en scooters die soms uitdagend om de auto’s van de handhaving gingen staan.

 

Ook waren er veel ...

VANDAAG 27|01

APELDOORN - Vrijdag 8 januari is rond 18 uur 's avonds een man mishandeld en beroofd aan de Gaaiweg. Nadat hij zijn voertuig had afgesloten, is hij met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen waarna hij buiten bewustzijn raakte. Even later is hij aangetroffen door omstanders en in het ziekenhuis opgenomen.

 

Het slachtoffer is een 37-jarige man uit Apeldoorn. Bij de mishandeling liep hij een hoofdwond op en bleek zijn kaak op drie plaatsen gebroken. Zijn laptop en horloge waren ontvreemd.

 

Twee jongens met mondkapje
De politie is op zoek naar getuigen die rond die tijd in ...

GISTEREN 26|01

AMERSFOORT - Een 17-jarige jongen werd maandagavond 25 januari uit het niets geslagen en beroofd. De recherche zoekt getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek.


Maandagavond rond 19.10 uur staat een jongen uit Amersfoort te wachten op iemand op de Everard Meysterweg ter hoogte van de ijssalon. Uit het niets wordt hij door een man vastgepakt en op de grond gewerkt. Eenmaal op de grond krijgt het slachtoffer meerdere klappen van een tweede man. Ze pakken zijn telefoon en eisen meer spullen. Vervolgens wordt de jongen meegenomen in de richting van de Gerard Doustraat. Op dat moment komt ...

Headlines