Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:27:49 Bon-06 Hv Weg Letsel N302 - Flevoweg,0 Ermelo 071096 067749 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Uddel) (Blusploeg)
dinsdag 13 april 2021
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 12|04

AMERSFOORT - Op maandagavond 12 april werden de hulpdiensten opgeroepen voor een steekincident op de Narcisstraat in Amersfoort. Volgens 112 Meldingen Amersfoort werden de hulpdiensten om 19:24 uur ingeschakeld. Of er daadwerkelijk iemand gestoken is, is niet bekend.

 

Update

Contact met persvoorlichting van de politie leert ons dat het om een administratief foutje ging op de 112 meldkamer Amersfoort. De locatie werd automatisch op de Narcisstraat gezet maar het zou gaan om een ander steekincident in Nederland.

...

GISTEREN 12|04

BARNEVELD - Op de Scherpenzeelseweg N802 is maandagmorgen rond 08:10 uur een ongeval gebeurd. Twee ambulances, politie, brandweer en de traumahelikopter uit Amsterdam rukte uit.

 

Militairen die het ongeval zagen gebeuren hebben eerste hulp verleend. Een van de militairen heeft tijdens de bevrijding van het slachtoffer achter haar gezeten. De vrouw in de witte Seat raakte bekneld en is door de brandweer bevrijd uit de auto waarna ze met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Ford is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


De ...

1/1

GISTEREN 12|04

BARNEVELD - Vrijdag 16 april om 11.00 uur leest BoekStartmedewerker Jantine de Jong van de Bibliotheek Barneveld online voor uit het prentenboek ''We hebben er een geitje bij''. Het verhaal is leuk voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Aanmelden voor gratis deelname kan via www.bibliotheekbarneveld.nl.


Nu ouders/verzorgers niet samen met de kind(eren) naar de voorleeshalfuurtjes in de Bibliotheek kunnen komen, komen wij graag digitaal bij de kinderen thuis met BoekStart & Online voorlezen! Pak een laptop of tablet, zoek een lekker plekje op en luister samen met je kind(eren) ontspannen ...

GISTEREN 12|04

HARDERWIJK - Maandagmiddag 12 april is een baby in een wandelwagen het water ingerold. Het gebeurde omstreeks 13:35 uur bij Winkelcentrum Drielanden aan de Triasplein in Harderwijk. Een omstander zag het gebeuren en redde het kind uit het water. In de HEMA ertegenover werd de baby opgevangen tot de ambulance er was.

 

De moeder van het kind was kleding aan het bekijken in het rek buiten. Ze lette even niet op de wandelwagen die van de schuine straat zo het water in reed.

GISTEREN 12|04

AMERSFOORT - De kegelspits van het voormalig Elisabeth ziekenhuis in Amersfoort heeft een tweede leven gekregen als zonnewijzer in het park Elisabeth Groen. De spits is duurzaam opgeknapt als kunstwerk door het Amersfoortse Kunstcollectief ATMosphere en staat nu te schitteren op de orientatieplek van het park Elisabeth Groen.

 

De nieuwe zonnewijzer is vanaf de grond 9 meter hoog en weegt 8.000 kilo. Het gevaarte is op donderdag 8 april met een oplegger opgehaald van de werkplaats van ATMosphere aan de Kleine Koppel en vervoerd naar het park Elisabeth Groen. Vrijwilligers ...

ZONDAG 11|04

BEEKBERGEN - Op de Spelderholt in Beekbergen staat een oude schuur in brand. Bij de brand komt veel rook vrij.

 

Het betreft een schuur waar vroeger nertsen gefokt werden. De schuur is zo'n 20x20 meter. De schuur is niet te redden en de brandweer laat hem daarom gecontroleerd uitbranden.

ZONDAG 11|04

VAASSEN - Op een fietspad aan de Zwarteweg in Vaassen heeft zondagavond een geweldsincident plaatsgevonden, waarbij ten minste één persoon gewond is geraakt. De politie kamt een gebied uit. Omstanders spreken van een mislukte beroving. Bij het incident werd ook een traumahelikopter opgeroepen.


Agenten dragen kogelwerende vesten, er cirkelt een politiehelikopter boven het gebied. Het gebied is afgesloten en wordt nu uitgekamd door de politie. De overval vond plaats op een doodlopende weg.

VANDAAG 13|04

ERMELO / HARDERWIJK / ZEEWOLDE - Ook op maandag 12 april is lang en intensief gezocht op het Wolderwijd tussen Ermelo en Zeewolde naar de vermiste kanoër. Het zoeken werd bemoeilijkt door de weersomstandigheden. Wind,regen,hagel en golfslag maakten het zoeken moeilijker.

 

Dinsdag 13 april wordt de zoektocht voortgezet.

GISTEREN 12|04

NIJKERK - De containers voor glas, plastic, metaal (blik) en drankkartons op de parkeerplaats achter de oude Jumbo aan de Brink in Nijkerk verdwijnen. Vanaf 10 mei (week 19) kunt u daar geen glas, plastic (blik) en drankkartons meer naar toe brengen. Op deze locatie zijn bouwplannen.

 

Waar kan ik mijn glas, plastic en drankkartons kwijt?
U kunt uw glas, plastic en drankkartons vanaf 10 mei wegbrengen naar het milieuplein op het Wheemplein.

Headlines