Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:46:01 (mmt) Regio (dia) 13991 Jhr. Dr. C.j. Sandbergweg Ermelo Rit 56828 Prio Hoog Eenheid | Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance...
maandag 21 juni 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|06

APELDOORN - Bewoners van de Hazenleger in Apeldoorn schrokken wakker van een knal, toen zij gingen kijken zagen zij een geparkeerde auto in brand staan waarna zij direct 112 belde.

 

Rond 02.15 uur werd de brand ontdekt. Politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond de voorzijde van de auto in brand en waren er vlammen zichtbaar. De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen waardoor erger is voorkomen.

 

Terwijl de brandweermannen druk bezig waren met het bestrijden van de brand, namen agenten van getuigen en bewoners ...

GISTEREN 20|06

BARNEVELD - In het voormalige pand van Intertoys aan de Langstraat 20a in Barneveld wordt op vrijdag 25 juni en zaterdag 26 juni de zevende pop-up boekenmarkt van HuibHistoryBooks gehouden.

 

Het assortiment is aangevuld met honderden nieuwe tweedehands boeken. Ook dit keer gaat het om meer dan 35.000 boeken. Het assortiment bestaat uit onder meer thrillers, romans, theologie, planten en dieren, landen, Engels, fantasy, kunst, sport, kook- en geschiedenisboeken. Ook zijn er meer dan 4000 kinderboeken. Daarnaast liggen er meer dan 2500 boeken over de Tweede Wereldoorlog uit een ...

GISTEREN 20|06

EDE - Zondagmiddag 20 juni rond 17.28 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Kastelenlaan in Ede. Een fietser en een scooterrijder zijn met elkaar in aanrijding

gekomen. Beiden werden gecontroleerd in een ambulance die ter plaatse kwam.

 

Volgens omstanders maakte de fietser een wheelie en kwam op de verkeerde weghelft terecht. Daar botste hij op een tegemoetkomende scooter. Beide bestuurders konden na controle in de ambulance hun weg vervolgen.

GISTEREN 20|06

EDE - Zondagmiddag 20 juni tegen 15.55 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Eikenlaan in Ede.

 

Een vrouw is met haar bromscooter onderuit gegaan en gewond geraakt. De vrouw is gecontroleerd in een ambulance door het ambulance personeel.

GISTEREN 20|06

LEUSDEN - Aan de Leusbroekerweg in Leusden is zondag 20 juni een ongeval gebeurd. Bij de bekende oversteekplaats aan het Valleikanaal kwam een wielrenner in botsing met een personenauto.

 

De man op de fiets raakte gewond bij de aanrijding en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist bleef ongedeerd.

GISTEREN 20|06

BARNEVELD - In een woning aan de Vellerselaan in Barneveld is zondagmorgen een flinke brand uitgebroken. Rond 10:05 uur werd de brandweer door de bewoners gewaarschuwd. Op de zolder stond een droger in de brand. De brand is door de brandweerlieden geblust.

 

De bewoners waren op het moment van de brand thuis. De woning heeft veel schade opgelopen en is voor langere tijd onbewoonbaar. De Vellerselaan was door agenten afgesloten voor verkeer.

GISTEREN 20|06

APELDOORN - Bewoners van de Bronsgietersdonk werden vanochtend wakker met een groot gat voor hun woning in het wegdek. De oorzaak van het gat zou een waterlekkage zijn geweest aldus Vitens.

 

Vitens is momenteel druk bezig met graafwerkzaamheden. Het gat was zo'n 1.5 meter breed en meer dan een meter diep en zorgde voor een gevaarlijke situatie. Inmiddels is de straat afgesloten en vitens dus bezig met herstelwerkzaamheden.

 

De bewoners van de straten Bronsgietersdonk en de direct naastgelegen straten hebben momenteel geen tot weinig waterdruk.

 

De lekkage zou rond ...

VRIJDAG 18|06

HARDERWIJK - Het college van B&W hecht veel belang aan een breed aanbod van evenementen in de gemeente Harderwijk. Zodra de rijksoverheid vanaf eind juni ruimte biedt met het verder versoepelen van de coronamaatregelen, zal de gemeente binnen de geldende landelijke maatregelen haar best doen om evenementen mogelijk te maken.

 

Burgemeester Van Schaik: "Het past bij Harderwijk om een sector die door de bijzondere omstandigheden onder druk staat, perspectief te bieden voor veilige evenementen. De concentratie aan evenementen in augustus en september is groter dan voorgaande ...

DONDERDAG 17|06

REGIO - De woningcorporaties in de regio Food Valley kunnen niet voldoen aan de maatschappelijke opgaven voor voldoende en betaalbare woningen en voorzien hierin grote uitdagingen. Dat is de uitkomst van een regionaal onderzoek dat zij samen hebben uitgevoerd naar aanleiding van het landelijke rapport Opgaven & Middelen. Samenwerking met andere partijen is daarom noodzakelijk.

 

De woningcorporaties in de regio Food Valley werken vanuit een sterke woningmarkregio dagelijks aan betaalbaar wonen met een diverse woningvoorraad voor verschillende doelgroepen. Tegelijkertijd zijn ...

Headlines