Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:23:37 Aanrijding Letsel Muur De N303 - Oude Rijksweg Putten Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Persinformatie Noord...
zondag 29 maart 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 28|03

HARSKAMP - Aan de Laarweg in Harskamp heeft zaterdagavond rond 22:00 uur een grote brand gewoed in een loods. In de loods was gereedschap opgeslagen. Bij aankomst van de brandweer stond de loods al volledig in brand.

 

De brandweer laat de loods achter een woning gecontroleerd afbranden. In de loods stonden enkele gasflessen welke tot ontploffing kwamen. Wat de oorzaak van de brand is is niet bekend. Een brandweerwagen heeft een achterliggende boerderij met een rietenkap afgeschermd.

 

Doordat omstanders de brandweer blokkeerde kwam een brandweerwagen vast te zitten. Met ...

GISTEREN 28|03

VOORTHUIZEN - Op de Hoge Boeschoterweg in Voorthuizen woedde zaterdagavond  brand in een woning met rietenkap. De brandweer rukte na de melding met zeker 8 voertuigen uit. Door snel handelen had de brandweer het vuur snel onder controle.

 

De specialistische rietploeg uit Kootwijkerbroek controleerd of het vuur nog in de kap smeult. Dezelfde rietploeg werd eerder vandaag al ingezet voor een grote brand in een rietendak in Horssen.

GISTEREN 28|03

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag , even voor 15:30 uur is de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Valutaboulevard / Bergpas. Ter plaatse gekomen bleek er sprake van een bermbrand in de middenberm van de Berpas, net aan de Noordzijde van de A1.

 

De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen. Mogelijk heeft de droge boomschors bodembedekking vlam gevat door een nog brandende peuk.

GISTEREN 28|03

APELDOORN - Bij een ongeval op de Landdrostlaan in Apeldoorn is zaterdagmiddag een wielrenner gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 13.10 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer.

 

De wielrenner werd tijdens het oversteken geschept door een automobilist. De wielrenner belandde vervolgens hard op de voorruit waarna hij op de grond terecht kwam. De fiets van de wielrenner brak door de klap in tweeën.

 

De wielrenner, moest voor verder onderzoek mee naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij. Op de plek van ...

GISTEREN 28|03

PUTTEN - Een motorrijder en een auto zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Oude Rijksweg in Putten. Dat gebeurde ter hoogte van het BP benzinestation. De 37-jarige man uit Ermelo botste op de N303 op een auto en bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen.

 

De motorrijder werd gereanimeerd maar hulp mocht helaas niet meer baten. Een traumahelikopter werd opgeroepen maar deze werd even later geannuleerd. De VerkeersOngevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

1/1

GISTEREN 28|03

EDE - De politie en handhaving hebben zaterdag om 13.00 uur de zaterdagse markt in Ede gesloten. Normaal gesproken zou de markt tot 17.00 uur gehouden worden.

 

De gemeente Ede besloot de markt om 13:00 uur te sluiten. Door de setting van de markt kunnen de bezoekers zich niet houden aan de 1,5 meter afstand. Dit ondanks dat vele marktkooplieden wel netjes veiligheidsmaatregelen hadden getroffen. Het sluiten van de markt is rustig en goed verlopen.

GISTEREN 28|03

BUNSCHOTEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag 28 maart heeft er een inbraak plaats gevonden bij een fietsen/scooterwinkel op de Zuidwenk in Bunschoten. De dader(s) zijn het raam binnen gekomen. Voor zover nu bekend is er alleen een Akrapovic uitlaat gestolen. Deze uitlaat heeft een waarde van €950. Van de daders ontbreekt elk spoor.

 

De medewerkers van de winkel waren vanmorgen al druk bezig om alles weer op te ruimen. Er ligt veel glas in de winkel. Ook staan de scooters niet meer zoals ze stonden. Afgelopen donderdag is er elders in het dorp ook al een scooter gestript ...

VRIJDAG 27|03

SCHERPENZEEL - De gemeente Scherpenzeel is sinds woensdag 25 maart aangesloten bij de 'coronadesk' van het Ondernemersloket van de gemeente Barneveld. Dit informatiepunt helpt ondernemers met hun vragen over de gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. Het loket is telefonisch, per mail of via de websites van beide gemeenten bereikbaar. Deze bundeling van krachten draagt bij aan goede dienstverlening.

 

De coronadesk is een tijdelijke uitbreiding van het Ondernemersloket. Via deze desk werken de beide gemeenten samen om ondernemers met vragen over de gevolgen van de ...

DONDERDAG 26|03

EDE - Het speciaal geformeerde opsporingsteam, dat onderzoek deed naar gepleegde strafbare feiten tijdens de afgelopen jaarwisseling in Ede, heeft deze week de werkzaamheden afgerond. Het team heeft er alles aan gedaan om concrete verdachten in beeld te krijgen die naar aanleiding van de ongeregeldheden zouden kunnen worden vervolgd. In het uitgebreide onderzoek is echter geen informatie naar voren gekomen die dat mogelijk maakt. Omdat er geen verdere aanknopingspunten meer zijn, stopt nu het onderzoek.

 

Vooral in de wijk Veldhuizen zorgde een groep van zo'n 80 tot 100 jongeren ...

Headlines