Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:51:49 Bon-01 Liftopsluiting Dorpsstraat Putten 067441 Prio Middel Eenheid | Brandweer Putten (Bevelvoerder)...
dinsdag 27 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 18|06

Het Rode Kruis afdeling Harderwijk, Ermelo en Putten biedt een cursus EHBO aan baby’s en kinderen aan

Oefen alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt voor EHBO aan baby’s en kinderen

REGIO - Zeker bij kinderen komen ongevallen in en rond het huis vaak voor. Vallen, verslikken of branden: als het gebeurt, wil jij precies weten wat je moet doen. Door een cursus EHBO aan baby’s en kinderen te volgen, leer jij hoe je op tijd de juiste handelingen verricht. Zo weet jij in geval van nood altijd hoe je jouw kind direct kan helpen. Oefen alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt voor EHBO aan baby’s en kinderen. Inclusief reanimeren en het gebruik van de AED, toegespitst op baby’s en kinderen.

 

Het certificaat behorende bij deze cursus is door de Rijksoverheid goedgekeurd voor gastouders en valt nu ook binnen de Regeling Wet kinderopvang (wet IKK). Locatie: Kazerne voor Brandweer en Rode Kruis, Maltezerlaan 3 te Harderwijk. De cursus vindt plaats op zaterdag 3 juli en duurt van 8.30 – 17 uur. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar.

 

Voor informatie over de cursus kunt u contact opnemen met tel. 06-81271740 of [email protected]

 

Aanmelden kan via deze link. https://shop.rodekruis.nl/cursus-eerste-hulp-aan-babys-en-kinderen Lukt dit niet, dan graag een mail sturen. Het maximale aantal deelnemers voor een cursus is 12 personen. De kosten zijn € 140,00, maar wellicht vergoedt uw zorgverzekering een deel.

 

In het komende seizoen staan er 2 cursussen Uitgebreide EHBO en herhalingslessen Uitgebreide EHBO op het programma. Met een geldig EHBO diploma kun je vrijwilliger Evenementenhulp worden. Er is een grote vraag voor hulpverlening in Harderwijk en omgeving, dus zijn er altijd nieuwe vrijwilligers nodig.

 

Belangstelling? Bel 06-81271740 Daarnaast geven we ook cursussen Reanimatie/AED en herhalingslessen Reanimatie/AED.

Auteur: Henny Rouwhorst-Arends
Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines