Logo 112 Harderwijk

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 07 juni 2021, 21:09

Boulevard Harderwijk alleen bestemd voor voetgangers en fietsers

Aangepast: 3 jaar geleden

HARDERWIJK – Vanaf 14 juni tot half juli werken de handhavers van de gemeente samen met studenten van Landstede om bromfietsers, snorfietsers, scooters en auto’s te weren op Strandboulevard. Naast een mooi wandelgebied is de Boulevard ook een route in het fietsknooppuntensysteem.

Voor de boulevard geldt dat fietsers hier te gast zijn maar overige voertuigen zijn niet toegestaan. In voetgangersgebied binnenstad mag men na 11.00 uur niet meer rijden met auto’s, brommers, snorfietsen en gewone fietsen (laden en lossen mag tot 11.00 uur).

De studenten van Landstede staan onder begeleiding van een bevoegde BOA. Zij mogen onder die begeleiding de overtreders staande houden om zo te leren hoe dat in de praktijk gaat. De BOA zal uiteindelijk de bekeuring mogen uitschrijven.

Er wordt niet meer gewaarschuwd maar direct bekeurd.

Deel dit artikel:

Het laatste 112 nieuws in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
×
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.