Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:29:09 Bon-01 Oms Brandmelding Seewende Het Groene Portaal Nunspeet 067141 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nunspeet (Bevelvoerder)...
zaterdag 15 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 22|02

Brand in accubak van elektrische heftruck aan de Nobelstraat in Harderwijk

De brandweer heeft de container vol laten lopen met water

HARDERWIJK - De brandweer van harderwijk is ter plaatse bij Celectric BV aan de Nobelstraat. Er is brand in een kunststof opslagcontainer (IBC). In de opslagcontainer zitten accu's. De brandweer is bezig om deze container te vullen met water.

 

De opslagcontainer met accu's is inmiddels naar buiten gereden. De brandweer gaat binnen op onderzoek uit en is bezig met het verdrijven van de rook uit het pand. Salvage komt ter plaatse voor de afhandeling van de schade.

 

Update

De brandweer heeft inmiddels het sein brand meester gegeven. Het blijkt niet te gaan om een brand in een IBC, maar om een brand in de 'accubak' van een elektrische heftruck. Deze bak is gevuld met water om de accu te koelen en is vervolgens naar buiten gereden. De brand is beperkt gebleven tot de heftruck, maar heeft wel voor rook- en roetschade in het pand gezorgd. De oorzaak van de brand is (nog) onbekend. De brandweer verricht de laatste werkzaamheden en gaat dan retour kazerne.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines