Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:49:35 13991 Rit 18156 Elspeterweg 8071PA Nunspeet Regio Prio Hoog Eenheid | Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance...
zaterdag 27 februari 2021

MAANDAG 15|02

Elektrische bussen van RRReis vallen stil mogelijk door de kou

Een bergingsbedrijf heeft de bus opgehaald en brengt deze naar het depot in Zwolle

REGIO - Maandag 15 februari is wederom een elektrische bus van RRReis gestrand. Ditmaal op de Otterloseweg in Ede bij bushalte "Driesprong". De bus wilde geen kant meer op. Een bergingsbedrijf heeft de bus opgehaald en brengt deze naar het depot in Zwolle waar monteurs uit China aanwezig zijn om de problemen met elektrische bussen op te sporen en op te lossen. Er zouden al meerdere bussen afgesleept zijn de afgelopen maanden.

 

Even later strandde in Harskamp op de Harderwijkerweg een bus van RRReis midden op een kruising. Ook deze zal door een berger worden geborgen.

 

De kou
Door de kou kampen elektrische bussen vaker met storingen. De kou heeft een negatieve invloed op de elektronische systemen van de voertuigen.

Reacties
Reactie van Arno heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -10
h kamphorst zegt: spacer
Hoe is het mogelijk dat dit soort voertuigen niet bij VDL in Eindhoven besteld zijn. Blijft het geld in huis en ook de toekomstige kennis. vr gr henk kamphorst
15-02-21 21:01
Score: 19
Chris zegt: spacer
Fraude in aanbestedingen is lopende band werk bij onze lieve overheid. Zogenaamd onder het mom van verantwoord besteden van gemeenschapsgelden worden er allerlei onlogische en onverstandige keuzes gemaakt. Zoek maar eens op fraude streekvervoer, kom je van alles tegen. Helaas is wat openbaar is het topje van de ijsberg.
15-02-21 21:36
Score: 6
Anoniem zegt: spacer
Ik denk dat tientallen misschien nog wel een understatement is.
https://ovinnederland.nl/viewtopic.php?p=716078#p716078
16-02-21 11:01
Score: 0
jeroen zegt: spacer
Hebben jullie niks beters te doen dan alleen maar klagen wat er niet goed is met overheid gerelateerde zaken. wat een domme praat zeg! Jullie zouden die energie beter op een positieve manier kunnen gaan inzetten en merk dat je daar zelf een beter gevoel aan over houd, het ga jullie goed!

Groet van Jeroen de Vries,

PS, ben niet in loondienst van de overheid
20-02-21 00:37
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines