Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:49:26 Bon-16 Oms Brandmelding Clockenslach Ittmannserf Nunspeet 067141 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nunspeet (Bevelvoerder)...
maandag 28 september 2020

WOENSDAG 29|01

Cursus Reanimatie en AED in Ermelo

Onder leiding van een gediplomeerd instructeur worden de lessen gegeven in De Baanveger

ERMELO - Reanimeren is iets dat iedereen kan leren. In deze cursus leert u hoe u iemand met een circulatiestoornis (hartstilstand) op de best mogelijke manier kunt helpen.

 

Met de vaardigheden die tijdens deze cursus worden geleerd kunt u de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk vergroten. De instructeur leert u een aantal stappen die u moet doorlopen wanneer u geconfronteerd wordt met een slachtoffer van een circulatiestoornis (hartstilstand). U leert het slachtoffer te beademen en borstcompressie (hartmassage) te geven en een AED te gebruiken. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Met behulp van de AED kunt u het hart van het slachtoffer een kleine elektrische schok geven. Deze schok helpt het hart mogelijk weer op gang. Met behulp van de AED geeft u het slachtoffer een nog grotere kans te overleven.

 

Onder leiding van een gediplomeerd instructeur worden de lessen gegeven in De Baanveger, IJsbaanweg 45 in Ermelo. Dit is alleen voor inwoners van de gemeente Ermelo.

 

De kosten zijn € 35,00 voor de Basiscursus (4 uur) en € 20,00 voor de herhalingsles (2 uur). Het diploma is 2 jaar geldig. Per cursus max. 6 deelnemers en minimaal 4 deelnemers. Maandag 23 maart zal er een Basiscursus worden gegeven van 9 – 13 uur. Dinsdag 21 april zal er een Basiscursus worden gegeven van 13 – 17 uur. Ga naar: https://shop.rodekruis.nl/cursus-reanimatie-en-aed om je aan te melden.

 

Dinsdag 7 en 14 april zijn er herhalingslessen van 19.30 – 21.30 uur. Ga naar: https://shop.rodekruis.nl/cursus-reanimatie-en-aed-h om je aan te melden. Meer informatie nodig: mail [email protected] of bel 06-81271740.

Auteur: Henny Rouwhorst-Arends
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines