Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:23:37 Aanrijding Letsel Muur De N303 - Oude Rijksweg Putten Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Persinformatie Noord...
zondag 29 maart 2020

MAANDAG 13|01

Politiehelikopter boven Harderwijk na onrust in de wijk Drielanden

Het gaat mogelijk om een wraakactie tegen de veroordeelde pedofiel Lars van de H.

HARDERWIJK - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de vernielingen die zijn gepleegd aan en in de buurt van een woning aan de Stakenbergerhout in het weekend van 10 tot 12 januari 2020.

 

Vrijdagavond 10 januari werd een steen tegen de woning gegooid. Zaterdagavond 11 januari werden de banden van een auto die nabij de woning stond lekgestoken. Ook werd de auto besmeurd.

 

Zondagavond 12 januari werd een ruit van de woning vernield, waarna een voorwerp naar binnen werd gegooid waarna rookontwikkeling ontstond. De politie is een onderzoek gestart en er zijn ondermeer sporen veilig gesteld. Er zijn geen personen aangehouden.

 

Het gaat mogelijk om een wraakactie tegen de veroordeelde pedofiel Lars van de H. De onrust zou zijn ontstaan tussen een bewoner van het huis en buurtbewoners in de wijk Drielanden. De man zou de buurtbewoners hebben gefilmd na de explosie in de woning, even voor 21.00 uur. Getuigen melden dat inderdaad een harde knal is gehoord. Ook zou een auto snel zijn weggereden. De achterdeur van de woning ligt er uit.

 

Politiehelikopter
Een politiehelikopter cirkelde kort boven Harderwijk. De omgeving van de woning is afgezet. Een persoon is voor zijn eigen bescherming kort meegenomen door de politie. Die onderzoekt de zaak verder.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines