Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:16:38 Bon-03 Oms Brandmelding S Heerenloo Enckerkamp Ermelo 067342 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Ermelo (Blusploeg 1)...
vrijdag 14 augustus 2020

ZATERDAG 28|12

Overval op woning aan de Oude Prinsenweg in Putten

De overvallers zijn twee mannen van rond de 20 en 30 jaar oud

PUTTEN - Zaterdagmorgen 28 december rond 06:00 uur is een woning aan de Oude Prinsenweg in Putten overvallen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Of er wat buit is gemaakt is nog niet bekend.

 

De melding van de overval kwam pas rond 10.30 uur binnen bij de politie. Waarom de bewoner zo lang wachtte met het melden van de overval, kon de politie niet zeggen.

 

Signalement overvallers

De politie heeft het signalement van de twee verdachten verspreid. De jongste van de twee is een man met een blanke huidskleur. Hij is ongeveer 1.75 meter en droeg tijdens de overval een donker jack en lichtgrijze joggingsbroek.


De ongeveer 30-jarige overvaller heeft een getinte huidskleur en een ongeschoren gezicht. Volgens de politie heeft hij een fors postuur. De man droeg tijdens de overval een blauw spijkerbroek met scheuren en zwarte sportschoenen. Hij had een capuchon waarin bont was verwerkt.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines