Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:49:26 Bon-16 Oms Brandmelding Clockenslach Ittmannserf Nunspeet 067141 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nunspeet (Bevelvoerder)...
maandag 28 september 2020

VRIJDAG 08|11

Hond vlucht na crash met auto en wordt overreden, baasje gewond

De andere hond bleef in de gecrashte auto zitten en kwam met de schrik vrij

NAGELE - Op donderdagavond 7 november heeft eer omstreeks 22:15 uur een éénzijdig ongeluk plaatsgevonden op de A6 van Emmeloord naar Lelystad.

 

Vlak voor de Ketelbrug, ter hoogte van Nagele, raakte een personenauto van de snelweg. Het voertuig sloeg over de kop en kwam in een sloot tot stilstand. De man achter het stuur raakte gewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

 

In de auto zaten ook twee honden. Na de crash vluchtte één van de huisdieren de auto uit en ging aan de wandel op de pikkedonkere A6. Niet veel later reed een andere automobilist de hond aan. Het dier overleefde die botsing niet, aldus de politie.

 

De andere hond bleef in de gecrashte auto zitten en kwam met de schrik vrij. Toen de auto geborgen werd is de hond overgezet naar een politiewagen. Personeel van de dierenambulance heeft zich later over de dieren ontfermd.

 

Het baasje van de honden is ingelicht over deze trieste gebeurtenis. Zijn auto kan als total-loss worden beschouwd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines