Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:35:45 Aanrijding Letsel Helmbloemmeen Harderwijk Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 15 augustus 2020

MAANDAG 29|07

Politie zoekt getuigen van poging aanranding op station Harderwijk

Direct na de aanrandingspoging vluchtte het slachtoffer de trein in en belde de politie

HARDERWIJK - Op zondagavond om iets voor 22.20 uur vond er op het station van Harderwijk een poging aanranding plaats terwijl de stoptrein in de richting van Amersfoort het station binnenliep. Direct na de aanrandingspoging vluchtte het slachtoffer de trein in en belde de politie. Op basis van een signalement hield de politie een 35-jarige man uit Harderwijk aan. Op het moment van de poging aanranding stonden er nog drie andere personen op het station. Dit betrof een meisje en twee mannen.


Getuigenoproep
De politie is voor het onderzoek in deze zaak op zoek naar de bovenstaande en eventuele andere getuigen. Heeft u iets gezien van de aanranding of beschikt u over andere informatie die relevant kan zijn voor de politie? Neemt u dan contact op door een privebericht te versturen of te bellen met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines