Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:53:57 Bon-04 Br Woning (flat) Aaltsengoed Putten 071096 069881 067041 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Putten (Bevelvoerder)...
woensdag 19 juni 2019

ZONDAG 07|04

Gewonden bij aanrijding tussen auto en motor op N302 in Harderwijk

De motorrijder kwam lelijk ten val en raakte gewond

HARDERWIJK - Op zondag 7 april heeft er omstreeks 15:50 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Ceintuurbaan - N302, ter hoogte van de op- en afrit naar de A28, bij Harderwijk. Hierbij raakten zeker twee personen gewond.

 

Een motor kwam door nog onbekende oorzaak hard in de flank van een personenauto terecht. De motorrijder kwam lelijk ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Bij aankomst van de politie en ambulancedienst bleek ook de bestuurder van de auto nog gewond in het voertuig te zitten. De brandweer werd opgeroepen om de automobilist te bevrijden. Hiervoor is een deur uit de auto geknipt. Of er verder nog mensen gewond zijn geraakt is niet bekend.

 

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van de aanrijding. Het verkeer heeft vertraging maar wordt om het ongeval heen geleid.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines