Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:13:05 Bon-06 Stank/hind. Lucht (gaslucht) Waterstadboulevard Harderwijk 066591 067231 Prio Middel Eenheid | Brandweer Harderwijk (Hierden) (Bevelvoerder)...
vrijdag 20 september 2019

VRIJDAG 15|02

Ongenode gasten in Kootwijkerbroek.. Herkent u uw spulletjes?

De Kootwijkerbroeker Whatsappgroep werd ingeschakeld om de twee te vinden

KOOTWIJKERBROEK - Op donderdag 14 februari 2019 is Valentijnsdag voor een man en een vrouw wellicht heel anders verlopen dan verwacht. Zij hadden tenminste twee schuren uitgezocht voor hun tijdelijk verblijf. Daarbij hadden zij kaarsjes aangestoken voor de sfeer en de nodige alcoholische drankjes en diverse snacks geregeld. Helaas was dit zonder toestemming van de eigenaren van de schuren. Ook hadden zij zonder toestemming de frituurpan gebruikt en spullen uit de schuur meegenomen.


Zodoende hebben de benadeelde schuureigenaren het wakende oog van de Kootwijkerbroeker Whatsappgroep ingeschakeld. Een goed georganiseerde buurtwacht die de veiligheid in het dorp hoog in het vaandel heeft. Zij zagen de twee lopen en waarschuwden de politie. Hierop konden de man en de vrouw in Kootwijkerbroek worden aangehouden op verdenking van diefstal uit meerdere schuren en erf- c.q. huisvredebreuk.

 

De politie heeft het vermoeden dat deze twee personen de afgelopen tijd wellicht op meer plaatsen dergelijke feiten hebben gepleegd. Wie herkent zijn of haar goederen op de genoemde foto's, of herkent zich in het verhaal maar heeft dit nog niet met de politie besproken? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2019068822.

 

De verdachten zitten momenteel nog vast voor verder onderzoek.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines