Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:51:50 Aanrijding Letsel Bowling Harderwijk Bv Kolbaanweg Harderwijk Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
woensdag 19 februari 2020

 

DINSDAG 25|12

Laat Hulpverleners hun werk doen!

Deel als je het hiermee een bent!

Eén op de drie hulpverleners krijgt nog altijd te maken met een vorm van agressie of geweld. Na campagnes als 'Blijf van onze hulpverleners af', de invoering van supersnelrecht en zwaardere straffen voor daders, blijft het aantal dat met geweld en agressie te maken krijgt hoog.

 

Hulpverleners en -diensten dienen gesteund te worden, niet belemmerd! Zij helpen óns allemaal, niemand uitgezonderd!


Een nieuwe versie van het lied geschreven uit protest tegen het geweld tegen ónze Hulpverleners! Tekst, muziek en zang door Jean Hofman.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Joke messink zegt: spacer
Ik wil heel graag reageren op het bericht laat hulpverleners hun werk doen.Ik stond dit jaar als ehbo op een evenement , Kreeg uit het niet een trap en viel om waarop ok reageerde en aangifte deed tegen deze persoon en wat was het resultaat dat er niks mee is gedaan want deze persoon had nog meer zaakjes bij de rechtbank lopen waarop mijn zaak niet worden meegenomen werd wat is dan mijn recht? Nergens dus . Ben zelf best wel bang geworden en heb best veel last van mijn spieren en knie sinds die trap en ik heb dus gewoon pech. Dat is dus dan maar pech. Snap het rechtssysteem niet in Nl .Deze jongeman komt er dus gewoon lekker mee weg en ik zit er dus nog steeds mee. Zo iemand moet gewoon zijn straf krijgen.
26-12-18 23:39
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines