Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:23:54 Hv Voertuig Materieel (aanrijding Wild) Harderwijk Prio Eenheid | Politie Gelderland Noord Oost (BOA /...
zaterdag 16 februari 2019

VRIJDAG 06|07

Speelplek Jan Seppenplein feestelijk geopend

Na de opening was er extra applaus uit de buurt voor bewoonster Dorien de Lange, die veel tijd en inzet in de speelplek heeft gestoken

BARNEVELD - ,,Bij deze speelplek aan denk ik vooral aan het woord 'samen", zei wethouder André van de Burgwal vrijdag bij de feestelijke opening van de vernieuwde speelplek aan het Jan Seppenplein in Barneveld. Met twee kinderen uit de buurt knipte hij een lint door.


Bijzonder aan deze plek is dat buurtbewoners zich hard hebben gemaakt voor een inclusieve speelplek. Dat betekent dat kinderen met en zonder handicap er kunnen samenspelen. Zo is de glijbaan extra breed en is het pleintje bereikbaar met een hellingbaan in plaats van een trap. De inrichting is in nauwe samenwerking tussen ouders en gemeente tot stand gekomen.


Na de opening was er extra applaus uit de buurt voor bewoonster Dorien de Lange, die veel tijd en inzet in de speelplek heeft gestoken. Be Active Gemeente Barneveld verhoogde de feestvreugde door langs te komen met de sport- en spelbus en een springkussen.

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie