Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:23:54 Hv Voertuig Materieel (aanrijding Wild) Harderwijk Prio Eenheid | Politie Gelderland Noord Oost (BOA /...
zaterdag 16 februari 2019

DINSDAG 03|07

Go Barneveld presenteert toeristische fietsroute Kip Lekker Barneveld

De route doet alle dorpen van de gemeente Barneveld aan: Barneveld, De Glind, Achterveld, Terschuur, Zwartebroek, Voorthuizen. Garderen, Stroe, Kootwijk en Kootwijkerbroek

BARNEVELD - Wethouder Didi Dorrestijn-Taal (Economie) nam maandag 2 juli de nieuwe toeristische fietsroute Kip Lekker Barneveld in ontvangst. De fietsroute is een product van 'Go Barneveld' dat verschillende initiatieven op het gebied van toerisme en recreatie ontwikkelt. De fietsroute sluit aan bij de Giro di Barneveld, die enkele jaren geleden werd samengesteld.


De Giro di Barneveld is een circa 75 kilometer lange toeristische fietsroute die de verschillende facetten van de gemeente Barneveld laat zien. De route doet alle dorpen van de gemeente Barneveld aan: Barneveld, De Glind, Achterveld, Terschuur, Zwartebroek, Voorthuizen. Garderen, Stroe, Kootwijk en Kootwijkerbroek.


Proeftour Kip Lekker Barneveld
Go Barneveld heeft de afgelopen periode, samen met toeristische en horeca-ondernemers, de Proeftour Kip Lekker Barneveld samengesteld: een noordelijke route van iets meer dan 50 kilometer en een zuidelijke variant van ruim 41 kilometer. De beide fietsroutes voeren langs de mooiste plekken van de Gelderse Vallei en de Veluwe. De toeristische kaart bevat ook een aantal kortingsbonnen waarmee de fietsroute even kan worden onderbroken voor een kop koffie, een heerlijke lunch of een smaakvol diner.


De toeristische fietsroute Kip Lekker Barneveld wordt verspreid onder alle toeristische ondernemers, bedrijven en locaties in de gemeente Barneveld.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie