Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 14:38:33 Hv Voertuig Letsel N303 - Putterweg Ermelo Prio Hoog Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
woensdag 23 januari 2019

DONDERDAG 31|05

Beach Sport Event ontvangt subsidie

Volleybalvereniging SSS Barneveld heeft een bijdrage gevraagd uit het Maatschappelijk Sportfonds voor de organisatie van een 3-daags Beach Sport Event

BARNEVELD - De toekenningscommissie van het Maatschappelijk Sportfonds heeft een bijdrage van € 2128,33 toegekend aan het Beach Sport Event van Volleybalvereniging SSS Barneveld.

 

Volleybalvereniging SSS Barneveld heeft een bijdrage gevraagd uit het Maatschappelijk Sportfonds voor de organisatie van een 3-daags Beach Sport Event. Dit evenement op 21, 22 en 23 juni 2018 biedt sportverenigingen de kans zich te presenteren. Ook kunnen scholen een beach sport gerelateerd programma volgen.

 

Maatschappelijk Sportfonds

Het Maatschappelijk Sportfonds subsidieert initiatieven, activiteiten en projecten, die de maatschappelijke functie van sportverenigingen in de gemeente Barneveld versterkt. Het fonds wil hen stimuleren om een bredere bijdrage te leveren aan maatschappelijke doelen.

 

Sportverenigingen kunnen online een subsidie aanvragen bij de gemeente Barneveld vanuit het Maatschappelijk Sportfonds.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie