Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:56:24 Bon-inci-01 Oms Br Gps Pluimveeslachterij Oms 04122 Oosteinderweg Nunspeet 067141 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Veluwe West (Nunspeet) (MDT - TS 7141)
zaterdag 19 januari 2019

DINSDAG 27|02

Orgelconcert Evert van de Veen Sionskerk Terschuur

Een zorgvuldig samengesteld programma met schitterende composities van de Psalmen!

TERSCHUUR - 'Psalmen in Passietijd door de eeuwen heen' Onder dit thema is op vrijdagavond 16 maart Evert van de Veen te beluisteren tijdens de opening van het concertseizoen 2018 van concertcomité Muzikaal en Gastvrij in de Sionskerk in Terschuur.

 

Het programma bevat werken van J.S. Bach, B. Marcello, J.A. Junghans, C. de Wolf, K.J. Mulder, D. Sanderman en E. van de Veen. Van S. de Lange sr. zal de indrukwekkende 3e sonate (Psalm 22) te beluisteren zijn. Het concert wordt geopend en afgesloten met composities met aansluitend samenzang. Een zorgvuldig samengesteld programma met schitterende composities van de Psalmen! Na afloop van het concert is er zoals gebruikelijk gratis koffie, thee en fris met een koekje en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten met de concertgever. Het concert begint om 20.00 uur.

 

Voor meer informatie kijk op  www.hhgzwartebroek-terschuur.nl Hopelijk tot ziens! Het concertcomité.

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines