Logo 112Harderwijk

Redactie overig 0 reactie(s) do 05 januari 2023, 17:29

Lichaam aangetroffen in water Slingerweg Zeewolde na grote zoekactie

Laatst bijgewerkt: vrijdag 6 jan 2023 om 15:38 uur

ZEEWOLDE – De hulpdiensten zijn donderdagmiddag groots uitgerukt nadat er een 112melding binnen kwam dat er een persoon in het water lag aan de Slingerweg in Zeewolde.

Rond 16.15 uur kwam de alarmerende 112 melding binnen bij de meldkamer, direct werden meerdere brandweerwagens waaronder een duikteam en een brandweerboot gealarmeerd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en gingen op zoek naar de persoon. De zoekactie richtte zich rondom de Jachthaven Marina de Eemhof. Een politiehelikopter cirkelde boven het incident en zocht vanaf boven mee.

Inmiddels is de zoekactie ten einde. De hulpdiensten hebben een lichaam aangetroffen en deze uit het water gehaald, dat meldt de politie. Hulp voor deze persoon bleek echter te laat. De persoon bleek al te zijn overleden. De politie heeft het gebied afgezet met linten en is een onderzoek begonnen.

Of de vondst van het lichaam iets te maken heeft met de vermissing van de 42 jarige vrouw uit Bunschoten Spakenburg, kan een woordvoerder van de politie nog niet zeggen. “Onderzoek naar de identiteit zal dit moeten uitwijzen, daar zijn wij op dit moment volop mee bezig”

De politie deed vandaag forensisch onderzoek op een boot aan de Havenstraat in Bunschoten, deze locatie ligt recht tegenover de plek waar vandaag het overleden lichaam werd aangetroffen in Zeewolde.

Update

Het stoffelijk overschot dat hulpdiensten in het water nabij Zeewolde aantroffen, blijkt het lichaam te zijn van de sinds 3 januari vermiste Barbara Duijts.

112 Melding

16:15:20 05-01-23 Persoon te water Slingerweg Zeewolde Politie Flevoland (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.