Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 18 maart 2022, 9:26

Legertruck botst achterop bestelbus in Uddel; bestuurder naar het ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: vrijdag 15:26 uur
UDDEL – Bij een ongeluk op de Amersfoortseweg tussen Uddel en Garderen, is vrijdagochtend een automobilist gewond geraakt nadat zijn bestelbusje van achteren werd aangereden door een legertruck.

Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur. De bestuurder van het bestelbusje remde af en de bestuurder van de achteropkomende legertruck zou dit te laat hebben opgemerkt met een harde botsing tot gevolg. Een deel van het busje is compleet ingedrukt.

De politie, ambulancedienst en de Koninklijke marechaussee waren snel ter plaatse. De bestuurder van de bestelauto is door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld en uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis.

De Koninklijke Marechaussee doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Na het onderzoek zal het bestelbusje worden afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.