Logo 112Harderwijk

EHBO opleidingen Harderwijk-Ermelo-Putten ingezonden 0 reactie(s) ma 23 januari 2023, 20:52

Is uw EHBO certificaat nog geldig of wilt u een nieuwe cursus volgen?

REGIO – Is uw EHBO nog een korte tijd geldig of wilt u een nieuwe cursus volgen. Het Rode Kruis afdeling Harderwijk Ermelo Putten biedt cursussen aan.

De cursus uitgebreide EHBO vindt plaats op 8 woensdagavonden vanaf 15 maart 2023. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Informatie en aanmelden kan via deze link.

Alle cursussen worden gegeven in de Kazerne voor Brandweer en Rode Kruis, Maltezerlaan 3 te Harderwijk.

Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Thuis, op het werk of zomaar op straat. Het kan zomaar gebeuren, een heleboel mensen zijn van goede wil maar vaak ontbreekt de kennis om adequaat te handelen. Juist een goede eerste hulpverlening kan een wereld van verschil maken voor het slachtoffer en erger voorkomen. En daar draait het om bij EHBO.

Dit is ook de reden dat veel zorgverzekeraars de kosten van een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk vergoeden.
Gedurende 8 lesavonden van 2 1/2 uur worden diverse ongevallen besproken en leert u op de juiste manier te handelen. De cursus wordt afgesloten met een Rode Kruis European First Aid certificaat.

Dit certificaat is twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het raadzaam herhalingslessen te volgen. Tijdens deze lessen worden bepaalde onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.

Wij verzorgen ook een herhalingsles uitgebreide EHBO op zaterdag 11 maart. Informatie en aanmelden kan via deze link.
Lukt het aanmelden niet of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met tel. 06-81271740 of [email protected]

Met een geldig EHBO diploma kunt u vrijwilliger Evenementenhulp worden. Er is een grote vraag voor hulpverlening in Harderwijk Ermelo Putten. Dus zijn er altijd nieuwe vrijwilligers nodig. Belangstelling? Bel 06-81271740.

Ook verzorgen we cursussen Reanimatie en AED, aanmelden via deze link. en herhalingslessen Reanimatie en AED via deze link.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.