Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:59:36 Aanrijding Letsel N795 - Eperweg Nunspeet Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
vrijdag 07 augustus 2020

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 07|08

HARDERWIJK - In Harderwijk werd op donderdag 6 augustus rond 18.30 uur op de Achterste Wei een voertuig gezien dat bij een eerder poging om te controleren er vandoor was gereden. De bestuurder van de auto kon nu wel staande worden gehouden.

 

Toen de agenten de bestuurder controleerden roken ze een henneplucht. Toen de bestuurder op verzoek van de agenten zijn zakken leeghaalde kwamen er 17 wikkels uit. Hierop werd de man, 23 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden Tevens had de man een fors geldbedrag bij zich. Hij deed afstand van de aangetroffen drugs. De man is ...

1/1

WOENSDAG 05|08

NEDERLAND - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) waarschuwt voor een valse brief die momenteel rondgaat. Kinderen zouden op school verplicht gevaccineerd worden tegen het coronavirus en ouders zijn niet welkom, staat in de brief. Ook worden er buitengewoon ongepaste seksuele toespelingen gemaakt. Uiteraard is de brief niet van het RIVM afkomstig.

 

Vaccinatie is een medische handeling waarvoor toestemming van de ouder (en het kind zelf bij 12+) noodzakelijk is.

 

Nepnieuws

Er is het sterke vermoeden dat de afzender van deze brief in ieder geval geen ...

WOENSDAG 05|08

PUTTEN - Op de Roosendaalseweg in Putten is woensdag 5 augustus rond 11:50 uur een Citroën door brand verwoest. De brandweer heeft de auto geblust.

 

De brandstof zorgde ervoor dat het vuur lastig te doven was. De bestuurder raakte licht gewond omdat hij rook in had geademd. Hij is door ambulance verpleegkundige gecontroleerd. De auto was niet meer te redden en moet afgesleept worden. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

1/1

WOENSDAG 05|08

HARDERWIJK - Een vouwwagen inclusief twee Stella E-bikes, zijn zaterdagmiddag 1 augustus gestolen. De vouwagen was gekoppeld aan een auto waarvan een autoband is lek gestoken. Alles stond geparkeerd voor restaurant La Famiglia in Harderwijk.

 

De shorbanden en de drager zelf waren niet goed meer bevestigd. De fietsen en fietsendrager moesten even weer opnieuw worden bevestigd.

 

Hopelijk is iemand iets opgevallen! Neem contact op met de politie via 0900-8844.

1/1

DINSDAG 04|08

HARDERWIJK - Iedere dag is anders. Dat maakten agenten in Harderwijk ook vandaag mee toen Dierenambulance Noord-West Veluwe melding kreeg dat iemand een klein hertje had meegenomen uit het bos en vervolgens in huis en tuin onderbracht.

 

In goed overleg hebben de agenten het diertje meegenomen om deze vervolgens over te dragen aan de herten-opvang.

DONDERDAG 30|07

HARDERWIJK - In verband met een diefstal van meerdere fuiken is de politie op zoek naar informatie en getuige. De fuiken stonden in het Veluwe-meer en zijn in de nacht van 26 op 27 juli gestolen.


Weet u hier meer van, dan kunt u contact opnemen met politie Veluwe-West onder vermelding van nummer: 2020356282. Liever anoniem blijven? Meldt u informatie via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

DINSDAG 07|07

Sinds 1 juli is 113 Zelfmoordpreventie bereikbaar via het telefoonnummer 113. Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) heeft zich hard gemaakt voor het beschikbaar stellen van dit telefoonnummer, zodat mensen met suïcidale gedachten beter de weg kunnen vinden naar de hulp van 113 Zelfmoordpreventie. Omdat het telefoonnummer 113 momenteel niet gratis bereikbaar is en 113 op de factuur van bellers ervan verschijnt, is de hulplijn van 113 Zelfmoordpreventie vanaf nu ook bereikbaar op het gratis nummer 0800-0113, bellen naar dit nummer verschijnt anoniem op de factuur. Om te zorgen dat de hulplijn ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  10274
13%
  Nooit!

3%
  Altijd

85%
  Alleen dienstverlening op verzoek

HARDERWIJK 24Webvertising