Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:53:57 Bon-04 Br Woning (flat) Aaltsengoed Putten 071096 069881 067041 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Putten (Bevelvoerder)...
woensdag 19 juni 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|06

PUTTEN - Op woensdagavond 19 juni is de brandweer met spoed uitgerukt naar de Aaltsengoed in Putten. Er is brand ontstaan in het dak van een appartementengebouw. De brand is ontstaan door bliksem inslag.

 

De brandweer is druk bezig met het blussen van de brand.

GISTEREN 18|06

HARDERWIJK - Op dinsdag 18 juni hield de politie een 23-jarige man uit Harderwijk aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident op een opvanglocatie voor asielzoekers aan de Graaf Ottolaan. Bij het incident raakten twee andere bewoners van de locatie, mannen van 22 en 31 jaar, ernstig gewond.


Rond middernacht kreeg de politie een melding van een steekincident op de opvanglocatie. Direct gingen hulpverleners ter plaatse. Nadat agenten de situatie veilig hadden verklaard, ging ambulancepersoneel het terrein op om hulp te verlenen. De drie betrokkenen werden naar het ...

MAANDAG 17|06

ERMELO - De hulpdiensten zijn maandag 17 juni uitgerukt voor een ongeval op de Palmbosweg in Ermelo. Een automobilist is daar met zijn voertuig van de weg geraakt. De auto kwam tegen een boom tot stilstand.

 

Bij het ongeval is tenminste één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

ZONDAG 16|06

DRONTEN - Een uitslaande brand heeft zondagochtend 16 juni de zolder van een rijtjeswoning aan De Killick in Dronten volledig verwoest. Het vuur brak even voor 07:45 uur uit. De vlammen sloegen bij aankomst van de hulpdiensten al uit de dakkapel op de woning.

 

De brandweer bestreed het vuur met ploegen uit Dronten en Biddinghuizen. Zij kregen hierbij assistentie van de hoogwerker uit Lelystad. De brand was snel onder controle en voor zover bekend bleef het beperkt tot één woning. Hoe de brand kon ontstaan, is nog onduidelijk. Er raakte niemand bij de brand gewond.

...
1/1

ZATERDAG 15|06

ERMELO - Verkeer op de A28 tussen Zwolle en Amersfoort heeft zaterdagmiddag veel hinder gehad van een autobrand tussen de afrit Ermelo en Strand Nulde. Er ontstonden files in beide richtingen, die inmiddels zijn opgelost.

 

Door nog onbekende oorzaak vloog omstreeks 14:00 uur de auto in brand. De bestuurder kon de auto op de vluchtstrook zetten en bleef ongedeerd.

ZONDAG 16|06

HARDERWIJK - Op vrijdag 14 juni zijn er bij Jumbo Stadsweiden twee briefjes van 50 euro weggenomen uit de pinautomaat. De eigenaar was ze vergeten en wil ze graag terug!

 

Het gaat om een vrouw en jonge jongen. Bent u diegene of kent u ze? Meld je dan op het politiebureau in Harderwijk. De politie doet onderzoek en heeft beelden.

VRIJDAG 07|06

NEDERLAND - Voor vanmiddag is voor het grootste deel van het land  code oranje afgekondigd. Houd rekening met onweer en zware windstoten. Is er sprake van acuut gevaar voor mens of dier is bel dan 112.

 

Is er schade aan de openbare ruimte zonder acuut gevaar? Bel dan met je gemeente.

Agenda

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  3945
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

HARDERWIJK 24Webvertising