Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 19 mei 2023, 14:48

Hulpverleners door omstanders tegengewerkt bij ongeval in Nunspeet

Laatst bijgewerkt: vrijdag 19 mei 2023 om 16:19 uur

NUNSPEET – Na een melding van een ernstig ongeluk op de Bovenweg in Nunspeet rukten de hulpdiensten massaal uit. Een motorrijder zou in botsing zijn gekomen met een quad. Twee mensen raakten gewond. Zij zijn behandeld aan hun verwondingen.

Donderdagavond omstreeks 18.00 uur kwam de 112melding van de aanrijding binnen. Hulpdiensten waaronder twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De opgeroepen traumahelikopter kon vrij snel retour nadat bleek dat het letsel mee leek te vallen. Een motorrijder en een quad zouden door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing zijn gekomen. Beide bestuurders raakten gewond en moesten door ambulancepersoneel worden nagekeken en behandeld. Een van hen is overgebracht naar het ziekenhuis, over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

Tijdens de afhandeling van het ongeluk werd er uit het niets geslagen en een conflict gezocht door een groep feestvierders en omstanders die op de aanrijding waren afgekomen.

De politie schaalde daarom op en kwamen met 10 auto’s waaronder een hondengeleider ter plaatse. Of er aanhoudingen zijn verricht is nog onduidelijk.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Nunspeet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Nunspeet lees je in onze categorie 112 Nieuws Nunspeet. Alle 112 alarmeringen uit Nunspeet kan je live volgen via 112 meldingen Nunspeet.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.